12-Wekenplan

Week 4; Focus

Gefeliciteerd met het afronden van week 4 van het 12-wekenplan! 

Jij bent al 1/3e op weg. Ik wil ervoor zorgen dat jij de focus behoudt terwijl we doorgaan naar de komende weken. Hier zijn enkele tips om je te helpen op koers te blijven en je doelen te blijven nastreven:

  1. Stel Duidelijke Doelen: Zorg ervoor dat je duidelijke en haalbare doelen hebt. Dit helpt je te focussen op wat echt belangrijk is. Desnoods pas jij je plan hier en daar nog wat aan.
  2. Maak een Dagelijkse Routine: Creƫer een dagelijkse routine die je in staat stelt om consistent aan je doelen te werken. Dit helpt je om het als een gewoonte te integreren. Elke dag een beetje maakt over de week heel veel beetjes.
  3. Prioriteiten Stellen: Bepaal de belangrijkste taken die bijdragen aan je doelen en geef deze prioriteit boven minder belangrijke activiteiten (die ongetwijfeld veel leuker zijn šŸ˜‰).
  4. Beperk Afleiding: Kijk naar wat afleidingen voor jou zijn en probeer ze te verminderen of te elimineren tijdens je werktijd. Dit kan betekenen dat je sociale media uitschakelt, je telefoon aan de kant legt of een rustige werkruimte creƫert.
  5. Time Management: Gebruik time management technieken zoals de Pomodoro-techniek (werken in blokken van 25 minuten) om efficiƫnter te werken.
  6. Blijf GeĆÆnspireerd: Zoek inspiratie bij een collega als het jezelf even niet meer lukt.
  7. Blijf Flexibel: Soms zullen er onverwachte uitdagingen opduiken. Wees flexibel en pas je plan aan wanneer dat nodig is.
  8. Leer van Mislukkingen: Mislukkingen zijn kansen om te leren en te groeien. Laat ze je niet ontmoedigen. Zonder fouten geen succes!
  9. Deel je Doelen: Deel je behaalde doelen met je partner, een collega of een vriend(in). Het delen van je doelen kan je verantwoordelijk houden en ondersteuning bieden.

Onthoud dat het behalen van je doelen een proces is dat tijd en toewijding vereist. Het is normaal om af en toe uit koers te raken, maar met deze focus-tips in gedachten, kun je snel weer op het juiste spoor komen.

Laten we met nieuwe focus en doorzettingsvermogen doorgaan naar week 5 van ons 12-wekenplan. 

Jij hebt de potentie om een geweldig bedrijf de runnen.

Contact

Praktisch Winstadvies

Kottenseweg 101 

7115 AD Winterswijk

0622018717

info@praktischwinstadvies.nl