Profit First maakt gebruik van verschillende bankrekeningen zonder ingewikkelde boekhouding, waardoor je makkelijk geld reserveert voor winst, belastingen en kosten zodat je weet dat er altijd genoeg geld beschikbaar is.

Ik ken Nicky al jaren.
We zijn elkaar eens tegengekomen op een workshop en sindsdien altijd contact gehouden.
Nicky weet mij altijd op een hele fijne en rustige manier tot mijn kern te brengen wat ik wil.
En ze is heel betrouwbaar.
Ik vertel haar alles nu in het jaartraject en dat is heel fijn voor het hele plaatje.
Dus ook als er gedoe is thuis of als ik toch iets anders doe als afgesproken.
Zij kan hier super goed mee omgaan. En helpt me ook enorm met mijn juiste pad op gaan in deze drukke fotografie branche.

- Aniek -

Als ondernemer wil jij vooral doen waar jij goed in bent, en voor de meeste ondernemers geldt dat zij zich niet bezig willen houden met cijfers. Ik snap dat. Als fotograaf met een financiële achtergrond vind ik cijfers reuze interessant. Maar ik begrijp dat jij hier geen zin in hebt en het misschien wel helemaal niet begrijpt.

Jij hebt een boekhouder, je stuurt netjes al je bonnetjes en bankafschriften door en jouw boekhouder doet de rest. Eind van het jaar, of soms iedere maand of kwartaal, hoor jij wel wat je hebt verdiend. Of misschien juist niet. En dan komt die "onverwachtste" afrekening van de belastingdienst... oeps het geld op je zakelijke bankrekening is op en je zult dus vanuit privé geld moeten storten.

Maak jij aan jezelf wel iedere maand een salaris over wat past bij het werk dat jij voor je bedrijf verricht? Het lijkt er wel eens op dat ondernemers het normaal vinden dat zij het doen met het geld wat er eind van de maand over blijft. Maar is dat wel zo normaal?

Profit First is hét systeeem waarmee jij jouw winst en loon voorop gaat stellen aan je kosten. Huh? Hoe doe je dat dan? Ik kan je hier bij helpen. 

Download eerst hieronder de eerste hoofdstukken van het boek "Profit First", lees deze door en kijk wat Profit First voor jou gaat betekenen! 

Kottenseweg 101

7115 AD Winterswijk

0622018717

info@praktischwinstadvies.nl