Sinds oktober 2023 officieel samenwerkingspartner van:

Ik volgde een cursus Studiomanagement bij Nicky Heinne.
Nicky deelde al haar kennis en met een hoofd vol info ging ik verzadigd weer naar huis. 

Sinds 2021 gebruik ik Studiomanagement. Inmiddels ben ik groot fan, poweruser en sinds oktober 2023 mag ik mij met trots officieel samenwerkingspartner van Studiomanagement noemen. Dit betekent dat ik online en live trainingen ga geven samen met Tam en Brenda. 

Ben jij op zoek naar:

⭐ Rust

⭐ Overzicht

⭐ Tijdsbesparing

Lees dan verder 

Loop jij er ook tegenaan dat je Studiomanagement gebruikt maar het idee hebt dat je er niet alles uit haalt wat erin zit? Volg dan één van de online of live trainingen die gegeven worden door Studiomanagement. 

(Ben je gebruiker? Dan ontvang jij hier automatisch een mail van.)

Wil jij graag één op één begeleiding bij de inrichting van Studiomanagement? Bijvoorbeeld nu eindelijk eens in 2 uurtjes jouw formulieren en datumprikker inrichten volledig gericht op jouw aanbod? Of een complete workflow uitwerken? Dan kun jij door onderstaand formulier één op één begeleiding bij mij boeken.

De kosten van de 1-op-1 begeleiding zijn € 99 per uur excl. BTW. Boek jij 4 uren, speciaal voor de inrichting van Studiomanagement, dan ontvang je ruim 10% korting en betaal je slechts € 350.

Voorafgaand aan de begeleiding ontvang jij van mij een vragenlijst en aan de hand daarvan opdrachten zodat we direct en specifiek kunnen starten met de inrichting.

Kottenseweg 101

7115 AD Winterswijk

0622018717

info@praktischwinstadvies.nl