12-Wekenplan

Week 2; Motivatie

Week 2 van jouw 12-Wekenplan is nu alweer voorbij. Hoe is het met je? Heb jij je doelen gehaald?

Ik wil je deze week graag een dosis extra motivatie geven om je doelen te blijven nastreven.

Allereerst, gefeliciteerd met je inzet tijdens de eerste week. Het is niet makkelijk om een nieuwe levensstijl aan te nemen, maar jij bent goed op weg. Alleen al door hieraan mee te doen. Onthoud dat verandering tijd kost. Na deze tweede week wil ik je aanmoedigen om door te zetten. Soms kan het in de beginfase lastig zijn, maar weet dat elke taak die je doet je dichter bij jouw doelen brengt. Hier zijn een paar tips om je motivatie hoog te houden:

  1. Visualiseer je succes: Stel jezelf voor hoe je je voelt als je jouw doelen hebt bereikt. Dit kan een krachtige motivator zijn.
  2. Beloon jezelf: Heb je weer een week met taken volbracht? Beloon jezelf. Dit hoeft geen grote beloning te zijn maar een bosjes bloemen voor jezelf of een kop koffie met een vriendin is ook al een hele mooie beloning.
  3. Blijf positief: Onthoud dat er altijd uitdagingen zullen zijn, blijf positief dan houd je het vol.
  4. Houd je vooruitgang bij: Volg je voortgang op de voet. Het zien van verbeteringen kan ontzettend motiverend zijn. Zet een kruis door je gehaalde doel bijvoorbeeld

Ik ben trots op je dat je deze stap hebt gezet. Dus, blijf gefocust en laat niets je van je pad afbrengen. Ik geloof in jou! Geloof ook in jezelf!

Succes de komende week.

Contact

Praktisch Winstadvies

Kottenseweg 101 

7115 AD Winterswijk

0622018717

info@praktischwinstadvies.nl