12-Wekenplan

Week 3; Waarom doen we dit eigenlijk?

Week 3 van het 12-wekenplan is voorbij, en ik wil even de tijd nemen om te benadrukken waarom jij hiermee bent gestart. Het 'waarom' achter wat we doen is vaak de brandstof die ons drijft om onze doelen te bereiken, en ik wil dat jij dit in gedachten houdt terwijl we verdergaan.

Waarom ben je begonnen met dit plan? Wat zijn jouw doelen voor jouw bedrijf? Het kunnen verschillende redenen zijn:

  1. Groei: Voor velen van ons is fotografie een diepgewortelde passie waardoor we soms wel eens vergeten dat we een bedrijf hebben en ons geld hiermee willen/moeten verdienen.
  2. Achterstallige taken wegwerken: Misschien was jouw doel wel om achterstallige taken weg te werken zoals bv achterstallig editen, je administratie op orde of misschien wil je nu eindelijk die website eens op orde hebben.
  3. Financiële onafhankelijkheid: Misschien is het jouw doel om financieel onafhankelijk te worden.
  4. Geluk en voldoening: Het nastreven van je doelen kan leiden tot een dieper gevoel van geluk en voldoening in je leven.

Ongeacht jouw persoonlijke 'waarom,' herinner jezelf eraan dat dit plan is gemaakt om je te helpen je doelen te bereiken. 

Het zal niet altijd gemakkelijk zijn, maar door je 'waarom' voor ogen te houden, kun je de motivatie vinden om door te zetten, zelfs als de weg hobbelig wordt.

Blijf gefocust op je missie, je visie, je passie, je doelen en het grotere plaatje. 

Laten we doorgaan met week 4 van het plan met toewijding en enthousiasme. Onthoud altijd waarom je bent begonnen en blijf je dromen najagen.

Tot volgende week!

Contact

Praktisch Winstadvies

Kottenseweg 101 

7115 AD Winterswijk

0622018717

info@praktischwinstadvies.nl