Profit First - Online Training

Implementeer Profit First in 10 Minuten per Maand!

Welkom! Ik ben Nicky Heinne, en ik ben hier om jou te helpen je financiën te stroomlijnen met de Profit First methode. Ben je klaar om je bedrijf financieel gezond en winstgevend te maken? Lees dan verder en ontdek hoe!

Waarom Profit First?

De Profit First methode is speciaal ontworpen voor ondernemers zoals jij. Het is een eenvoudig te begrijpen en makkelijk te implementeren systeem dat je helpt om je winst te maximaliseren en je financiële stress te minimaliseren.

Wat kun je verwachten?

Met dit online programma leer je:

  • Op jouw tempo en plek: Online lessen die je kunt volgen waar en wanneer het jou uitkomt.
  • Efficiënt financieel beheer: Beheer je financiën in slechts 10 minuten per maand.
  • De vier basisprincipes van Profit First: Begrijp waarom deze methode werkt en hoe je deze kunt toepassen op jouw bedrijf.
  • Financiële gezondheidscheck: Voer zelf een check uit en krijg inzicht in de gezondheid van jouw bedrijf.
  • Profit First percentages berekenen: Leer hoe je jouw inkomsten verdeelt over verschillende potjes om altijd winst te maken.
  • Altijd inzicht: Houd continu zicht op je financiële situatie en weet precies aan welke knoppen je moet draaien voor een gezonder bedrijf.
  • Rust en vrijheid: Maak winst bij elke euro die je ontvangt en zorg dat je altijd voldoende gereserveerd hebt voor je salaris, belastingen en leveranciers.

Begin vandaag nog!

Wacht niet langer en geef je bedrijf de financiële boost die het verdient. Schrijf je vandaag nog in voor de online Profit First training van Femke Hogema en ervaar de voordelen van financiële vrijheid en winstgevendheid.

Inschrijven

Meld je nu bij mij aan voor deze online training en betaal slechts € 147 in plaats van € 197.

Veelgestelde vragen Wat is Profit First precies? Profit First maakt gebruik van verschillende bankrekeningen zonder ingewikkelde boekhouding, waardoor je makkelijk geld reserveert voor winst, belastingen en kosten zodat je weet dat er altijd genoeg geld beschikbaar is. Hoe lang duurt het om resultaten te zien? De meeste ondernemers zien al binnen de eerste maand een significante verbetering in hun financiële situatie. Is dit programma geschikt voor kleine bedrijven? Ja, Profit First is ideaal voor kleine tot middelgrote ondernemingen en ZZP'ers.

Veel gestelde vragen

Wat is Profit First precies?
Profit First maakt gebruik van verschillende bankrekeningen zonder ingewikkelde boekhouding, waardoor je makkelijk geld reserveert voor winst, belastingen en kosten zodat je weet dat er altijd genoeg geld beschikbaar is.

Hoe lang duurt het om resultaten te zien?
De meeste ondernemers zien al binnen de eerste maand een significante verbetering in hun financiële situatie.

Is dit programma geschikt voor kleine bedrijven?
Ja, Profit First is ideaal voor kleine tot middelgrote ondernemingen en ZZP'ers.

Contact

Praktisch Winstadvies

Kottenseweg 101 

7115 AD Winterswijk

0622018717

info@praktischwinstadvies.nl