12-Wekenplan

Week 1; Tip

Week 1 van jouw 12-Wekenplan is voorbij. 

 Hoe is het met je? Heb jij je doel(en) gehaald? Super goed gedaan!

Heb jij je doelen niet gehaald? De reden dat we de taken in kleine stukjes hebben "gehakt" is omdat je dan een taak makkelijker op kunt schuiven. Maar teveel taken opschuiven betekent dat je aan het uitstellen bent met als gevolg de kans dat jij het niet meer gaat doen. Pas daar dus mee op. 

Is het niet gelukt? Kijk of je kunt achterhalen waarom het niet is gelukt. Had je echt geen tijd? Had je leukere taken te doen? Ben je vergeten het in je agenda te zetten? Om te achterhalen waarom het niet is gelukt kun je volgende week verbetering doorvoeren. Het lukt echt niet om in 1 keer je gewoontes om te gooien. Wees je daarvan bewust.

Ben je met een taak bezig en zit je lekker in de flow? Heb je nog tijd over? Start dan vast met de volgende taak. Sommige taken zijn ook sneller klaar dan dat je had gedacht. Heerlijk toch? Misschien kun jij je doel hierdoor eerder halen of heb je bij je volgende taak een momentje voor jezelf om gewoon even lekker op de bank, onder een dekentje, met een bakkie lekker niks te doen. 

Succes de komende week!

Contact

Praktisch Winstadvies

Kottenseweg 101 

7115 AD Winterswijk

0622018717

info@praktischwinstadvies.nl