Yes! De eerste stap is gezet!

Van Chaos naar actie

Het 12-Wekenplan vind ik briljant. Mijn hoofd gaat alle kanten op. Het is voor mij fijn voor de focus om een goeie combinatie te maken van mijn dagelijkse doelen maar om er ook grotere doelen in te verweven. Anders ga je de grote doelen uit het oog verliezen.

Geweldig, jij Bent Aangemeld voor de Masterclass 12-Wekenplan!

Gefeliciteerd! Je hebt de eerste stap gezet op weg naar het behalen van jouw doelen. Maar wat als ik je zou vertellen dat er een nog intensievere ervaring op je wacht?

2. Starterspakket + 12 weken motivatiemails (€ 49)

Jij kunt gedurende de 12 weken na de masterclass genieten van een constante bron van inspiratie en ondersteuning.

Wat je kunt verwachten:

  • Starterspakket: Jij ontvangt en starterspakket per post zodat je meteen goed kunt beginnen

  • Wekelijkse Motivatie Mails: Gedurende 12 weken ontvang je van mij een inspirerende mail boordevol tips, inzichten en motivatie om je gemotiveerd te houden gedurende het hele traject.

Hoe werkt het?

📩 Meld je hier eenvoudig aan voor maar € 49. Hier kun jij je ook aanmelden voor het VIP Pakket!

Waarom deze upgrade?

De Motivatie Mail Upgrade zorgt ervoor dat je gemotiveerd blijft na de Masterclass, zelfs op de dagen dat het wat moeilijker lijkt. Het is de perfecte aanvulling op de kennis die je hebt opgedaan tijdens de 12-wekenplan Masterclass.

www.praktischwinstadvies.nl | info@nickyheinnefotografie.nl | 06-22018717

Het 12-wekenplan stimuleert mij om taken op te pakken en af te maken. De motivatiemails geven mij een goed gevoel. Ook als ik af en toe achter loop op mijn geplande taken. Ik ben me door zo'n mail weer bewust om iets af te maken.

Ja, ik wil die motivatie mails ontvangen!


Wil jij meer dan alleen motivatiemails?

3. Upgrade 2 + Deelname Whatsappgroep Accountability + coachcall (€ 124)

Naast dat jij 12 weken lang een motivatiemail van mij ontvangt neem jij ook deel aan de whatsapp groep waarin jij al jouw vragen kunt stellen aan de mede deelnemers, maar ook aan mij. Daarnaast mag jij 1 call van een uur t.w.v. € 99 met mij inplannen gedurende deze 12 weken waarin jij al jouw vragen kunt stellen en ik jou advies geef over waar jij tegenaan loopt tijden de uitvoering van het 12-wekenplan. 


Ja, dit wil ik! 

4. Upgrade 3 + Livedag + heel veel extra's (€ 225)

Jij wilt het hele pakket! Jij komt op 13 januari naar mij studio voor een interactieve livedag inclusief luxe lunch waarbij jij een workshop Profit First krijgt en daarnaast gaan we het 12-wekenplan volledig samen uitwerken. 

Heb je vragen? Neem gerust contact met mij op.

Ik kijk ernaar uit om jou te helpen van chaos naar actie!

Tijdens de livedag hebben we samen het hele 12-wekenplan uitgewerkt en de taken in onze agenda's gezet. Dit had ik thuis niet meer gedaan. Dan was ik weer over gegaan tot de orde van de dag.

Meld je hier aan voor één van de upgrades!

Contact

Praktisch Winstadvies

Kottenseweg 101 

7115 AD Winterswijk

0622018717

info@praktischwinstadvies.nl