Gratis

Ontvang gratis de eerste hoofdstukken van het boek Profit First

⭐ Jij doet graag waar jij goed in bent

⭐ Jij hebt niks met cijfers, laat staan met balansen

⭐ Jij ontvang geen of nauwelijks salaris uit jouw bedrijf

⭐ Jij wilt financiële rust

Lees dan verder en download gratis de eerste hoofdstukken van het boek Profit First 

Ik zocht iemand die mij echt praktisch wilde helpen met mijn bedrijf. Nicky brengt boekhouden, financiën en het ondernemerschap in heldere duidelijke praktische taal, dat vind ik heel fijn.

Nicky brengt rust in mijn hoofd door haar heldere duidelijke visie en strategie. Het ondernemen samen met haar is een stuk overzichtelijker. Ze kijkt echt mee in je hele bedrijf!

Stap voor stap ga ik nu echt ondernemen en wordt de boekhouding zelfs leuk!

Als ondernemers wil jij vooral doen waar jij goed in bent, en voor de meeste ondernemers is dat jij je niet bezig wilt houden met cijfers. Ik snap dat. Met een financiële achtergrond vind ik cijfers reuze interessant. Maar ik begrijp dat jij hier geen zin in hebt en het misschien wel helemaal niet begrijpt.

Jij hebt een boekhouder, je stuurt netjes al je bonnetjes en bankafschriften door en jouw boekhouder doet de rest. Eind van het jaar, of soms iedere maand of kwartaal, hoor jij wel wat je hebt verdiend. Of misschien juist niet. En dan komt die onverwachtste afrekening van de belastingdienst... oeps het geld op je zakelijke bankrekening is op en je zult dus vanuit privé geld moeten storten.

Maak jij aan jezelf wel iedere maand een salaris over wat past bij het werk dat jij voor je bedrijf verricht? Het lijkt er wel eens op dat ondernemers het normaal vinden dat zij het doen met het geld wat er eind van de maand over blijft. Maar is dat wel zo normaal?

Profit First is hét systeeem waarmee je jouw winst en loon voorop gaat stellen aan je kosten. Huh? Hoe doe je dat dan? Ik kan je hier bij helpen.

Download eerst hieronder de eerste hoofdstukken van het boek "Profit First", lees deze door en kijk wat Profit First voor jou gaat betekenen!

Contact

Praktisch Winstadvies

Kottenseweg 101 

7115 AD Winterswijk

0622018717

info@praktischwinstadvies.nl