Mijn reis als ondernemer

Mijn naam is Nicky Heinne, getrouwd en moeder van 2 kinderen. Wij wonen in het prachtige Winterswijk-Brinkheurne in de Achterhoek. 

Gesteund door mijn gezin heb ik door de jaren heen kunnen groeien met mijn onderneming tot wat er nu staat. Zonder onvoorwaardelijke steun zou ik dit niet bereikt hebben. Een man die een prachtige ruimte tot 2x toe heeft verbouwd. De eerste keer tot een borduuratelier. Een bedrijf die ik in 5 jaar tijd heb laten groeien en na 5 jaar heb verkocht omdat ik een prachtig aanbod kreeg van mijn werkgever.

Toch kriebelde het ondernemerschap na jaren weer en ben ik een fotostudio begonnen. In eerste instantie in dezelfde ruimte met wat kleine aanpassingen en in 2022 heeft mijn man de ruimte verbouwd tot wat het nu is. Een prachtige fotostudio met een eigen keuken, toilet en een grote tafel waar ik workshops en trainingen geef.

Eind 2022 kwam de coaching op mijn pad. Een 5-tal fotografen hadden een training bij mij gevolgd voor StudioManagement en na deze training kwam ik erachter dat fotografen behoefte hebben in meer dan alleen trainingen gericht op fotograferen, maar juist ook op het ondernemerschap.

Vrij snel daarna ben ik in het diepe gesprongen en gestart met het coachen van fotografen. Een prachtige reis voor mij en mijn collega's waarbij ik Profit First tegen kwam.

In eerste instantie kon ik niet geloven dat Profit First dé oplossing kon zijn voor veel geldproblemen van ondernemers. Maar nadat ik het boek had gelezen en een webinar van Femke Hogema had bijgewoond was ik overtuigd.

Dit is het! Dit gaat heel veel ondernemers helpen met hun cashflow problemen. Want inmiddels had ik wel begrepen dat veel fotografen zicht een slag in de rondte werken maar nauwelijks loon ontvangen vanuit hun bedrijf.

Zelf heb ik een financiële achtergrond. Meer dan 20 jaar heb ik op de financiële afdelingen van verschillende bedrijven gewerkt en weet ik dus hoe ik cijfers moet lezen. Maar zo normaal als dit voor mij is, is dat niet voor iedereen. Cijfers zijn niet leuk, boekhouden is lastig en mijn boekhouder begrijpt mij niet (of de ondernemer begrijpt de boekhouder niet).

Hier ligt een taak voor mij! Ik wil deze ondernemers helpen. Helpen om geld leuk te gaan vinden. Zorgen dat zij een goed salaris ontvangen en winst voorop gaan stellen. Dit ga ik doen!

En dus startte ik begin 2023 met de opleiding tot Profit First Professional. Wederom een prachtige reis voor mij en mijn onderneming.

Contact

Praktisch Winstadvies

Kottenseweg 101 

7115 AD Winterswijk

0622018717

info@praktischwinstadvies.nl